Összefoglaló 2020. október 4., vasárnap

Szent Benedek RA - DVTK 3:1

A DVTK röplabdásai Balatonfüredre utaztak, hogy lejátszák első Extraliga mérkőzésüket a bajnokságban szintén most debütáló Szent Benedek csapata ellen. Szoros szetteket játszottak, de ezúttal alulmaradtak a diósgyőriek.

Szent Benedek RA - DVTK 3:1


Az Extraliga idei szezon első mérkőzésén vannak túl a DVTK röplabdás lányai. A balatonfüredi Szent Benedek látta őket vendégül. Mindkét csapat most debütált az Extraligában, méltóan szoros mérkőzést sikerült játszaniuk, amit a hazai csapat nyert meg.

Női Röplabda Extraliga alapszakasz

1. forduló

Szent Benedek RA - DVTK 3:1 (-21, -25, 25, -13)

Helyszín: Balatonfüred, zárt kapu
Játékvezetők: Mezőffy Zsolt Tibor, Kiss Zoltán Attila
 

Szent Benedek RA: Vacsi, Dubravka, Valdez, Szerényi, White, Skoric M. 
Csere: Fáth (L), Baker, Araczki, Zen

Milodanovics Andrea vezetőedző: Szerintem most volt egy kis pánik a lányokon, mert mi ettől sokkal jobban játszunk. A negyedik szettben játszottuk a saját játékunkat, és ennek nagyon örülök. Történelmi a 3 pontot írtunk és ez lényeg.
 

DVTK:  Kiss E., Szajkó, Kovács, Kundrák, Beddingfield
Csere: Dömsödi (L), Sitku, Egri, Horton, Mészáros

Toma Sándor vezetőedző: Büszke vagyok, hogy a miskolci maggal méltó ellenfelek tudunk lenni. Küzdöttek a lányok, színvonalas labdamenetek és szoros szettek voltak. Nem járunk rossz úton. Nekünk az elsődleges célunk, az önbizalomgyűjtés, hogy bármelyik csapat ellen magabiztosan tudjunk pályára állni.